Az ÉAOP-2010-1-1-1/D-10 számú támogatással valósul meg az ELPUMPS KFT telephelyének bővítése új raktárhelységek építésével.

Főoldal / Egyéb / Az ÉAOP-2010-1-1-1/D-10 számú támogatással valósul meg az ELPUMPS KFT telephelyének bővítése új raktárhelységek építésével.

Sajtóközlemény

 

Az ÉAOP-2010-1-1-1/D-10 számú támogatással valósul meg az ELPUMPS KFT telephelyének bővítése új raktárhelységek építésével.

2011. október 24.

Az ELPUMPS KFT 44.904.780 forint unió támogatást nyert a “Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 89 millió forintos összköltségvetést meghaladó telephelyfejlesztés keretében a 3 db új raktárhelyiség kerül kialakítása.

Az ELPUMPS Kft 1994-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú társaságként merülőszivattyúk, szennyvízszivattyúk, csőbúvárszivattyúk, kertiszivattyúk és házi vízellátó berendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

 

A saját fejlesztésű, lakossági rendeltetésű termékek nagy választékú szortimentje lehetővé tette, hogy piaca mind belföldi, mind közösségen belüli és közösség területén kívüli vonatkozásban folyamatosan a nagy kereskedő-házaknak történő gyártás irányába tolódjon el. A termékek mintegy 50%-a külpiacon kerül értékesítésre.

 

Az Európaszerte ismert termékek uniós országok, (Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Bulgária) valamint unión kívüli országok (Oroszország,Belorusz, Ukrajna, Szerbia ) piacaira kerülnek. A termékek folyamatos fejlesztését saját mérnökeink végzik, figyelemmel a vásárlók visszajelzéseire.

 

A projekt építési beruházása keretében megépítésre kerül 3 db új csarnoképület 438,63 m2 alapterülettel, 1 db falazott raktárépület 76,95 m2 , a meglévő csarnoképület belső ajzata felújításra kerül összesen 863 m2 területen. Továbbá a beruházás részeként az új raktárépületnek helyet adó inatlan bekerítése, belső utjainak és csapadékvíz elvezető árkainak kialakításával valósul meg.

 

A beruházás megoldást jelent cégünk raktározási problémáira és a logisztikai feladatokat is könnyebbé teszi. A három raktárhelység megépülése lehetővé teszi, a megfelelő mennyiségű árú tárolását, mellyel biztonságossá válik a nagy forgalmú partereink kiszolgálása.

 

A beruházással cégünk 14 munkahelyét tudja megtartani.

 

A cégről és a fejlesztésről bővebb információt a www.elpumps.hu oldalon olvashatnak.

unio